KGW z Przychojca na warsztatach kulinarnych „Turystyczny szlak dobrego smaku”

Błąd bazy danych WordPressa: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'FROM wp_posts WHERE 1=1 AND ((wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_pos...' at line 2]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS all FROM wp_posts WHERE 1=1 AND ((wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish' OR wp_posts.post_status = 'acf-disabled'))) ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 6

11 czerwca br. na zaproszenie Lokalnej Grupy Działania Stowarzyszenie „Region Sanu i Trzebośnicy” na terenie Muzeum Ziemi Leżajskiej miały miejsce warsztaty kulinarne pod nazwą „Turystyczny szlak dobrego smaku”.

Imprezę swoją obecnością uświetnił znakomity kucharz – Jerzy Nogal, na co dzień kucharz gotujący w „Pytaniu na śniadanie” w TVP2.

Uczestnicy mieli okazję zapoznać się z nowymi tajnikami kuchni oraz wymienić się dotychczasowymi doświadczeniami kulinarnymi. W takim wydarzeniu nie mogło oczywiście zabraknąć przedstawicielek Koła Gospodyń Wiejskich w Przychojcu. Panie z ochotą włączyły się do wspólnego gotowania, a podpatrzone pomysły i nowinki z pewnością efektywnie zostaną przez nie wykorzystane w przyszłości.

Powiązane zdjęcia: